Zagotavljanje ustreznega števila zaposlenih z znanji, ki bodo pripomogla k uresničevanju zastavljenih ciljev, je Talumova prioriteta. Največji delež trenutno predstavlja zaposlovanje v proizvodnji pri različnih delih.

Možnost zaposlitve dajemo tudi iskalcem zaposlitve, ki nimajo ustreznih poklicev oziroma znanj, so pa pripravljeni na interno dodatno izobraževanje za pridobitev potrebnih znanj.

Sprejmite izziv zaposlitve v proizvodnji tudi vi! Postanite del sodobnega podjetja, ki ustvarja s kovino prihodnosti aluminijem. Izpolnite zaposlitveni obrazec in se nam predstavite.

 

PE ALUMINIJ – PROIZVODNA DELA II

TALILEC LIVAR

 

PE RONDELICE – PROIZVODNA DELA II

TALILEC LIVAR

 

PE RONDELICE – PROIZVODNA DELA II

OPERATER

 

PE ULITKI – PROIZVODNA DELA II

LIVAR

 

INFORMATIKA

PROJEKTANT INFORMACIJSKIH SISTEMOV I

 

INFORMATIKA

STROKOVNI DELAVEC ZAČETNIK VII. ST. STR.

 

VITAL d.o.o. - KUHANJE IN PRIPRAVA HRANE KUHAR

KUHAR

 

 

Rok za prijavo na razpisana prosta mesta: 15. 10. 2021

 

Vsem, ki ste pripravljeni postati del Talumove ekipe, nudimo stabilno in urejeno delovno okolje v katerem se boste lahko strokovno in osebno razvijali.

Svojim sodelavcem nudimo strokovna usposabljanja s katerim boste nadgrajevali in dopolnjevali svoje znanje, ki ga potrebujejo na delovnem mestu, pa tudi takšna, ki jih želite sami in se z njimi osebno razvijate. Omogočamo tudi izobraževanja ob delu za pridobitev višje stopnje strokovnost ali pridobitev drugačne smeri izobraževanja, kot jo je posameznik zaključil.

Spodbujamo inovativno in ustvarjalno razmišljanje naših sodelavcev. S podajo inovativnih predlogov, ki jih obravnava posebna komisija, lahko sodelavci tudi na ta način prispevate k spreminjanju delovnega okolja.

Ob znanju je skrb za zdravje in dobro počutje ena pomembnejših usmeritev Taluma. S formulo LASTNA SKRB + Talum = ZDRAVJE že 20 let izvajamo številne aktivnosti, ki zaposlenim omogočajo dolgoročno ohranjanje zdravja (plavanje v Termah Ptuj, cepljenja prosti klopnemu meningitisu, organizirane vadbe, sprostitvene tehnike …). Da bo »jesen življenja« še prijetnejša, za svoje sodelavce, ki pri nas ostanejo več kot pol leta, plačujemo premijo kolektivnega dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Sodelavci skupine Taluma imajo na razpolago počitniške kapacitete v Nerezinah, Červarju in na Treh kraljih. Številne aktivnosti pripravljamo tudi za otroke naših sodelavcev (letovanje v Pacugu, Božičkovanje …).

Najpomembnejše je, da se naši sodelavci na delovnem mestu dobro počutijo, zato so naše aktivnosti usmerjene v stalno izboljševanje delovnih pogojev ter krepitev dobrih medsebojnih odnosov in odprti komunikaciji.

V Talumu je delo v proizvodnji organizirano v več izmenah.

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost za stalno učenje, medsebojno deljenje znanja in sodelovanje. V Talumu trdno verjamemo, da skupaj zmoremo skoraj vse, zato je prispevek vsakega sodelavca pomemben.

 

 

ZAPOSLITVENI OBRAZECDovoljujem, da družba TALUM d.d. Kidričevo vodi evidenco in obdeluje zgoraj navedene osebne podatke izključno za namen ponudbe oz. prijave za zaposlitev. Seznanjen(a) sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem.